Novosti

Poštovani,

INTERAUTO je ovlašteni servis za ugradnju autogas uređaja u sve vrste i tipove putničkih automobila. Naša firma se nalazi na Paliću u ulici Bele Bartoka br. 2. INTERAUTO posluje od 1994. godine, a od 2000. god. zahvaljujući svojoj obučenosti i specijalizovanosti prepoznata je od strane (Italija) uređaja koja nam dodeljuje i zvaničnu licencu kao ovlaštenom servisu.

 

Zaposleni u našoj firmi su kvalifikovani automehaničari i specijalizovani za delatnost kojom se bavimo. Stalnim kontaktom, obukom i edukacijom u saradnji sa Lovato Small Logo proizvođačem autogas uređaja, zaposleni su upoznati sa najnovijom tehnologijom iz automobilske industrije. Naši serviseri će u svakom momentu izaći u susret vašim zahtevima, savetom i predlogom o svemu što vas zanima o autogas sistemima. U mogućnosti smo da prihvatimo popravku i servis već instaliranih autogas uređaja.

Vodeći računa o funkcionalnosti, ekonomičnosti i zaštiti životne sredine, servis je opremljen gas analizatorom i ostalim savremenim kompjuterskim uređajima za dijagnostiku i podešavanje autogas uređaja, koji garantuju umerenu potrošnju, bolji rad motora i smanjenu emisiju štetnih izduvnih gasova.

U našoj veleprodaji i maloprodaji se možete snabdeti svim autogas delovima marke Lovato Small Logo i rezervoarima za gas.

Pored ugradnje autogas uređaja vršimo popravku i servis vozila, za koje obezbeđujemo i originalne rezervne delove.

Certifikati: